Studiedagen 21 en 22 april

Eindelijk mochten we dit jaar weer relaties uitnodigen voor onze studiedagen welke gehouden werden op 21 en 22 april j.l. Het thema 'natuurlijke bermen' liep als een een rode draad door de dag heen.

Programma met interessante sprekers

Voor beide dagen hadden we voor onze relaties een interessant programma samengesteld. Er zijn verschillende sprekers geweest. Zo kwamen langs:

Wendy Bakker - Consulent Stichting Steenbreek

Zij heeft de vier kernthema's van Stichting Steenbreek onder de aandacht gebracht tijdens haar presentatie: biodiversiteit, klimaatadaptatie, sociale cohesie en gezondheid.

John Huiberts - Huiberts Biologische bloembollen

Bloembollenkweker John vertelde zijn verhaal over zijn radicale werkwijze-verandering van gangbare bloembollenkwekerij naar biologische bloembollen wat resulteerde in een gezond grond- en bodemleven.

Klaas-Hemke van Meekeren - Biodivers/Polderprof

Klaas-Hemke ondersteunt Peter de Groot van Biodivers in het geven van adviezen en biedt ondersteuning bij veel kruidenprojecten. Zijn lezing over Triple B (Biodiversiteit tussen bollen en bloemen) in de Natuurlijke Bermen werd enthousiast ontvangen door de aanwezigen.

Rene Nieuwenhuizen - Stichting Bloemencorso

Rene, corsoman in hart en nieren, kwam uitleg geven over het ontstaan en voortbestaan van de Bloemencorso.

Tussen de lezingen door was er tijd voor de nodige ontspanning. Per tandem bracht de groep een bezoek aan de hal waar men het steekwerk van de vele vrijwilligers van de bloemencorsowagens kon aanschouwen, en in de middag werd er een demonstratie gegeven met de FieldTopMaker en Freesmachine welke we op diverse locaties vorig najaar hebben ingezet. Aaneensluitend kon er op de tandem een locatie bezocht worden waar dit concept was toegepast.

Wilt u volgend jaar graag een uitnodiging ontvangen voor deze dagen? Meldt u zich dan alvast aan voor onze studiedagen op donderdag 20 of vrijdag 21 april 2023 via info@lubbelisse.nl

 


Terug naar overzicht

Blijf op de hoogte

U kunt onze brochure natuurlijk bij ons aanvragen.
Graag komen wij ook bij u langs voor een persoonlijke toelichting op onze producten en werkwijze.

Anti-spam
Typ bovenstaande code over.